084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

Bygg
Uppsala & Stockholm

Vi arbetar med renovering, hyresgästanpassningar och nybyggnation i form av helentreprenad. Men självklart erbjuder vi också enklare reparationer och byggtjänster i vardagen. Kontakta oss om bygg i Uppsala eller Stockholm redan i dag!

Vi hjälper dig vid ombyggnad eller nyproduktion

Vi finns vid din sida när företaget eller föreningen står inför ett större byggprojekt, dels som projektledare, dels som byggentreprenör. Vi har samlat all kompetens under samma tak, och  har dessutom ett stort kontaktnät som vi har byggt upp under våra många år i branschen. Tack vare det finns det inget byggprojekt som är för stort för oss.

Hyresgästanpassningar som höjer värdet på fastigheten

En annan av våra specialiteter är att anpassa fastigheter eller lokaler för att de ska passa ett visst syfte, ett ändamål, en person eller familj. Det kan vara kontorsanpassningar, eller ombygge av lokaler för att fungera som skola eller läkarmottagning, men det kan också vara något så vanligt som en badrumsrenovering eller ombyggnad för att ge barnen i familjen egna rum. Det höjer inte bara fastighetens värde utan även välbefinnandet för den som ska vistas i lokalerna. Inte minst om vi dessutom passar på att göra smarta anpassningar - läs gärna mer om våra smarta fastigheter och smarta hem.

Kontakta oss om bygg i Uppsala och Stockholm

Enklare byggtjänster för vardagliga behov ingår i våra servicepaket för fastigheter. Större byggprojekt beställer du separat. Kontakta oss för fri offert!

Kontakta oss
 
Skicka!
808
823