084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

El och elektriker
Uppsala & Stockholm

Få fastighetsfirmor har egna elektriker men OMSAP Fastighet AB byggdes ursprungligen upp runt just spetskompetens inom el. Vi har elektriker i Uppsala och Stockholm - välkommen att kontakta oss!

Vi är lysande på el

Elektriker Uppsala, elektriker Stockholm.Av alla våra kompetensområden är det kanske el som vi brinner för allra mest. Vår projektledare är styrelektriker och specialist på just styr- och reglerelektronik. Det innebär bland annat att vi arbetar med att automatisera fastigheter. Självklart är vi även bra på att skruva i nya glödlampor - ingenting inom el är för svårt eller för enkelt för oss.

Vi hjälper dig med el i vardagen

Felanmäl dina surrande lysrör, blinkande lampor och slocknade neonskyltar. Vi felsöker och åtgärdar direkt. Vi byter ut trasiga uttag, drar nya ledningar och ser över andra problem som kan uppstå i vardagen.

Sänk din elkostnader med miljövänliga lösningar

Genom att till exempel byta till LED-lampor kan på du sikt få ner kostnaderna och dessutom göra skillnad för miljön. Det är också här vår specialkunskap inom styr- och reglerteknik kommer in i bilden. Genom att automatisera styrningen av hur lampor tänds och släcks undviker du att lampor står tända helt i onödan.

Bra belysning ökar ditt välbefinnande

Vi bidrar till att skapa behagligare inomhus- och utomhusmiljöer genom att tillföra rätt sorts belysning. Utomhus är det dessutom en säkerhetsfråga - mörka områden lyses upp för allas trevnad.

Beställ eltjänster och boka elektriker i Uppsala och Stockholm

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. El kan ingå som en del av ditt servicepaket för fastighetsdrift, eller separat för exempelvis installation av styrsystem.


Kontakta oss
 
Skicka!
802
807