084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

Fastighetsdrift
Uppsala & Stockholm

OMSAP Fastighet AB är specialiserad på fastighetsskötsel och underhåll. Välskötta fastigheter kräver mindre omfattande åtgärder när det väl är dags för renovering och ett helhetstänk är därför att rekommendera. Välkommen att kontakta oss för hållbar fastighetsdrift i Uppsala och Stockholm!

Tillsyn och underhåll idag är en inbesparing på sikt

Fastighetsdrift Uppsala, fastighetsdrift Stockholm.Varje förening eller företag bör ha en väl utarbetad underhållsplan. Ändå är det den regelbundna skötseln som avgör i vilken kondition fastigheten är om ett, fem eller tio år. Det lönar sig att ha koll på slitage och byta ut delar innan de går sönder. Att åtgärda fel som ändå uppstår, utan dröjsmål och utan genvägar.

Felanmälan - ring oss för fastighetsservice

I en riktigt välskött fastighet borde ingenting kunna gå sönder. I den bästa av världar. I verkligheten uppstår det ändå ibland situationer där du kommer att vara glad över ett direktnummer för felanmälan. Då rycker vi ut! Oavsett om det gäller en slocknad glödlampa i trappan eller ett havererat ventilationssystem.

Planerat underhåll

Till fastighetsdrift hör som sagt även en mer långsiktig underhållsplan. Tidens tand gör att det förr eller senare behövs en större renovering av tak, stammar eller fasader. Listan kan givetvis göras betydligt längre - vi hjälper dig att utarbeta en plan för just din fastighet. Självklart hjälper vi dig också att genomföra renoveringen när det väl är dags.

Så beställer du fastighetsdrift i Uppsala och Stockholm

Skicka oss en kravspec så får du en kostnadsfri offert. Du är även välkommen med frågor och funderingar.

Kontakta oss
 
Skicka!
802
805