084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

Helentreprenad
Uppsala & Stockholm

Vi utför helentreprenad, eller totalentreprenad som det också kallas, för att du tryggt ska kunna lägga in hela beställningen hos ett och samma företag. Hos oss får du nämligen hjälp med dina projekt, stora som små, från allra första början till slutfört bygge. Välkommen att kontakta oss om helentreprenad i Uppsala eller Stockholm!

Helentreprenad lönar sig

Vi har samlat all kompetens under samma tak och tar huvudansvaret för hela byggprojektet. Enkelt uttryckt: du talar om vad ni behöver få utfört, sen kör vi. Vi hjälper dig med allt det du önskar, även sådant som att fixa bygglov och att ta fram ritningar. Du kommunicerar alltså med ett enda företag i stället för en hel rad olika entreprenörer. Det vinner du på, inte bara i form av tidsbesparing. Det blir mer kostnadseffektivt, helt enkelt därför att vi redan har utarbetat hur det hela ska fungera på bästa sätt.

Smart totalentreprenad för hållbarare fastigheter

Vid nybygge i dag rekommenderar vi absolut att man redan från början planerar för smarta fastigheter. Genom att automatisera eller själv kunna styra bland annat värme, belysning och ventilation skapar vi en billigare vardag och bidrar till en grönare värld.

Kontakta oss om helentreprenad i Uppsala och Stockholm

Vi hjälper dig, från början till slut. Kontakta oss och få en fri offert!

Kontakta oss
 
Skicka!
808
822