084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

IT, data, fiber
Uppsala & Stockholm

Vi installerar fiber i fastigheter och på kontor, och självklart felsöker samt åtgärdar vi ifall du upplever problem med uppkopplingen. Vi utför också fastighetsstyrningar och hanterar kontorsutrustning. Välkommen att kontakta oss om IT, data och fiber i Uppsala och Stockholm!

Surfa problemfritt. Fiberdragning till rätt pris

Till ett gott boende, och självklart på alla arbetsplatser, hör i dag ett snabbt och välfungerande internet. Vi installerar internet via fiber för att dina hyresgäster eller boende ska kunna både arbeta effektivt och njuta av film, spel och annan underhållning via nätet på fritiden.

Mycket att vinna med fastighetsstyrning

Med en anslutning via fiber kan du också beställa smart fastighetsstyrning av oss på OMSAP. Styr din belysning, inomhusklimatet, ventilationen och så vidare på distans eller på plats via din dator eller mobil. Kontakta oss så berättar vi om alla möjligheter och fördelar: en enklare vardag, billigare elräkning och ett säkrare och mer hållbart boende.

Inget mer teknikstrul på kontoret

Få saker är mer frustrerande än teknik som inte funkar när du ska hålla det där viktiga föredraget på jobbet. Vi tar därför på oss att hantera projektorer och datorutrustning i mötesrum och vid konferenser, för att du och dina medarbetare ska slippa allt bekymmer.

Beställ IT, data, fiber i Uppsala eller Stockholm

Få garanterat snabb hjälp och kvalitet till bästa pris. Kontakta oss för fri offert redan i dag!

Kontakta oss
 
Skicka!
802
819