084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

Kontorsanpassningar
Uppsala & Stockholm

Vi utför stora och små anpassningar av lokaler till kontor, med eller utan nya installationer, allt efter dina behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss om kontorsanpassningar i Uppsala eller Stockholm!

Kontorsanpassningar för en effektivare arbetsdag

Varje arbetsplats är unik, med unika människor som jobbar för att verksamheten ska nå framgång och lönsamhet. Till det behövs kontorsanpassningar som dels passar verksamheten, dels de anställdas behov. Vi hjälper dig både med mindre förbättringar och stora ombyggnationer, exempelvis när firman ska flytta in i nya lokaler. Oavsett om du behöver börja med att ta fram ritningar till en skola, eller bara bygga in en rullstolsramp, kan du kontakta oss.

Smarta anpassningar för kontor

Med smarta anpassningar menar vi inte bara att vi kan hitta på fiffiga lösningar när du ska bygga om en arbetsplats, eller att vi kan dra fiber på ett sinnrikt sätt. Det kan vi också göra - vi är ju specialiserade på bygg- och fastighetstjänster. Med smarta kontorsanpassningar menar vi dock snarare att vi förser dig med den senaste tekniken för att automatisera driften. Det kan handla om automatiska bevakningssystem för el, värme och vatten. Det kan vara digitala bokningssystem, övervakning av passersystem på distans och mycket mer.

Kontakta oss om kontorsanpassningar i Uppsala och Stockholm

Oavsett vilken typ av kontorsanpassningar det är frågan om - ombyggnation, fiber eller data, smarta anpassningar eller annat - får du bästa service via OMSAP. Kontakta oss så får du fri offert!

Kontakta oss
 
Skicka!
808
825