084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

OMSAP Fastighet AB - din fastighetsskötare i Stockholm och Uppsala

Vi servar företag, bostadsrättsföreningar och hyresgästföreningar med fastighetstjänster i Stockholm och Uppsala. OMSAP Fastighet har möjlighet att alltid vara flexibla och lyhörda - på ett litet företag blir det lite personligare och lite trevligare. Välkommen att anlita oss, du också!

Vi är en snabbfotad partner med hög servicekänsla

OMSAP Fastighet ägs och drivs av Saga Friberg och hennes kompanjon  Stefan Larsson som är styrelektriker. Drivet var att erbjuda snabb problemlösning inom fastighetsdrift för företag och föreningar. Företaget har sedan vuxit och har idag flera anställda.

Saga, som är ägare och vd, ägnar sig på heltid åt det administrativa medan Stefan är projektledare. Och ja, de tycker fortfarande att det roligaste på jobbet är att klura ut lösningar på kundernas problem. På frågan varför man som kund ska välja just OMSAP svarar Saga Friberg:

- För att vi är en snabbfotad, engagerad partner med hög servicekänsla.

Vilka fastighetstjänster erbjuder OMSAP?

- Vi har fullt fokus på fastigheter, säger Stefan Larsson. Vi har specialiserat oss på heltäckande underhåll för att du ska kunna välja ett enda företag till alla tjänster.

Alla tjänster? Även sådant som rör säkerheten i fastigheten?

- Ja. Oavsett om det gäller VVS, städning, byggtjänster, drift eller just säkerhet kan du ringa oss. Och naturligtvis allt som rör el, mitt eget specialområde. Det spar tid och gör allas vardag betydligt enklare.

Vem riktar OMSAP sig till?

- Vi jobbar främst i Stockholm och Uppsala idag, säger Saga Friberg. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och hyresgästföreningar.

Så om jag som privatperson får stopp i toan, kan jag inte ringa er då?

- Jo, skrattar Saga, det går så bra så. Vår målgrupp är i första hand företag och föreningar. Men vi tar givetvis hand om alla kunder, även privatpersoner.

Vilka jobbar hos OMSAP?

- Vi har valt att anställa medarbetare med lång erfarenhet av fastighetstjänster, säger Saga Friberg. Då är vi säkra på att kunna erbjuda hög kvalitet och vi får medarbetare som verkligen tar ansvar för sitt jobb. Du kan därför känna dig trygg i ditt val av fastighetsfirma - hos oss får du både kompetens och engagemang.

803