084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

Lås- och säkerhetstjänster
Uppsala & Stockholm

Till en välskött fastighet hör också ett gediget säkerhetstänk. Förutom brandskydd och skydd mot inbrott handlar det om tillsyn för att minimera allehanda risker. För oss ligger arbetet med säkerhetstjänster i Uppsala och Stockholm varmt om hjärtat.

Vi kan brandsäkerhet

Våra viktigaste uppdrag handlar om att skydda människor och egendom från brand. Vi utför systematiskt brandskyddsarbete genom att se över alltifrån utrymningsvägar, brandsläckare och spjäll till automatiska branddörrar och larmöverföring. Vi gör riskanalyser, dokumenterar och arbetar för allt bättre brandsäkerhet i fastigheter.

Skydda dig från inbrott

Kan man komma och gå som man vill i din fastighet? Vid behov installerar vi portkod, övervakningskameror, inbrottslarm eller avancerade passagesystem. Alla fastigheter behöver inte förvandlas till Fort Knox. Däremot vinner alla på att göra en riskanalys och agera därefter.

Beställ säkerhetstjänster i Uppsala och Stockholm

Vill du att säkerhetstjänster ska ingå i ditt kontrakt som fastighetskund? Eller vill du beställa en enskild tjänst? Kontakta oss så skickar vi en kostnadsfri offert.

Kontakta oss
 
Skicka!
802
809