084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

Ventilation
Uppsala & Stockholm

Ett välfungerande ventilationssystem är viktigt för att du ska må bra. Inom ventilation utför vi bland annat underhåll, mätningar, styrningar, klimatutredningar och nytillbyggnad. Välkommen att kontakta oss om ventilation i Uppsala eller Stockholm redan i dag!

Bra ventilation = ren luft och hälsosam inomhusmiljö

Mätningar och underhåll

Du märker kanske att ventilationen är dålig ifall du ofta får huvudvärk och blir trött av att vistas på jobbet eller i hemmet. Kanske är det fuktigt i badrummet eller till och med problem med mögel. Kontakta oss, så tittar vi närmare på det. Vi mäter hur mycket luft fastigheten eller lägenheten får in, byter filter, justerar fastighetsautomatiken som styr eller annat som förbättrar ventilationen och klimatet. Och skulle det visa sig att det finns mögel så åtgärdar vi naturligtvis det också.

Klimatutredningar för god driftekonomi

Det finns pengar att spara på ett gott inomhusklimat. Vi gör klimatutredningar och implementerar förbättringar, så att fastigheten blir både hälsosammare, behagligare och mer miljövänlig. Dessutom sänker du elkostnaderna - uppvärmning är en stor utgiftspost som ofta är för hög alldeles i onödan.

Få hjälp med ventilation i Uppsala eller Stockholm

Hos oss får du garanterat snabb hjälp till rätt pris. Kontakta oss för fri offert direkt!

Kontakta oss
 
Skicka!
802
820