084484550

Dygnet runt

Fri offert

Välkommen att kontakta oss för fri offert!

ROT och RUT

Kom ihåg att du får använda ROT/RUT avdraget för många av våra tjänster.

Fråga oss så berättar vi mer! 

VVS
Uppsala & Stockholm

Får du problem med rören ringer du OMSAP Fastighet AB - vi kan detta med värme, ventilation och sanitet. Vi erbjuder tjänster inom VVS i Uppsala och Stockholm till företag, hyresgäst- och bostadsrättsföreningar. Välkommen att kontakta oss!

Vi utför servicearbeten inom VVS

Vi rycker ut när det blir stopp i rören. Men VVS handlar inte bara om vattenledningar och toaletter. Minst lika viktiga är de delar som gäller värme- och kylsystemen. Och precis som med all fastighetsdrift gäller det att ha bra framförhållning för att minimera behovet av utryckningar. Tillsyn är därför A och O inom VVS.

Vi sköter installation och ombyggnad

Bra tillsyn och regelbunden skötsel håller kostnaderna för reparationer nere. Det skjuter också upp behovet av ombyggnad. Ibland har du dock pengar att spara på modernare och mer energisnåla VVS-system. Det kanske räcker med att byta ut läckande ventiler. I andra fastigheter kan det krävas en helt ny värmeanläggning - vad som behövs i din fastighet får vi titta på tillsammans. Det viktiga är att ha en hållbar plan för underhållet.

Beställ tjänster inom VVS i Uppsala och Stockholm

Du kan välja att baka in VVS i ett paket för fastighetstjänster hos oss. Eller så anlitar du oss vid behov - valet är ditt. Kontakta oss och berätta om din fastighet - hos oss får du en kostnadsfri offert.

Kontakta oss
 
Skicka!
802
806